Yours digitally!

English Shqip

Please download our latest offers by clicking here!

Up Aktivitetet tona Na shkruani

Miredita!

Miresevini ne faqen tone te internetit!

Ne kete faqe ju do te gjeni informacione dhe detaje te tjera kontaktimi persa i perket biznesit te kompanise tone.

Ne kemi operuar si kompani tregtimi dhe sherbimesh ne Shqiperi per me shume se 10 vjet. Gjate kesaj kohe ne kemi shitur me mijera instrumenta elektronike, pajisje, pjese kembimi per riparim televizoresh, radiosh, kasetofone, cd player, pjese per kompjutera personale, transformatore, nje game te gjere amplifikatoresh per sistemet audio, altoparlante te prodhuar nga prodhuesit me te famshem ne bote, etj.

Se fundi, kompania jone ne bashkepunim me kompani reklamimi shqiptare dhe te huaja, ka marre pjese ne instalimin e sistemeve audio per koncerte ne stadiume dhe sheshe te hapura duke i ofruar keto sherbime ne Shqiperi dhe ne vende te tjera te Europes juglindore.

Ju lutemi lexoni me ne hollesi direktorite e faqes sone ne internet per tu informuar ne lidhje me sherbimet e kompanise tone.

Ju faleminderit per mirekuptimin tuaj!

IDI Elektronik


Telefon
+355 42 261747
Faks
+355 42 230899
Celular
+355 6821 45900
Adresa postare
Rruga e Kavajes, prapa poliklinikes nr9, Tirana, Albania
Email
Informacioni: info@idi-elektronik.com
Shitjet:
sales@idi-elektronik.com
Suport klienti:
support@idi-elektronik.com

 

Back Up

Copyright 2008 IDI ELEKTRONIK